SLo  Eng  Ita  Ger
Apartmaji na Prežihovi ulici


Hiša na Prežihovi 4 ima na voljo apartmaje: MAR v prvem nadstropju, TIERRA v drugem in ESTRELLA v tretjem nadstropju. V pritličju je na voljo mini fitness (sobno kolo ter še nekaj drugih rekvizitov), infra savna za 2 osebi, masažna tuš kabina, 2 ležalnika za sprostitev ...
Na vrhu vam je na razpolago terasa s pogledom na piransko stolnico ter obzidje, zeleno zaledje Pirana in pogled na morje.

Soba dobrega počutja
V pritličju stavbe na Prežihovi 4 smo vam za popestritev oddiha v času, ko sonce izgubi moč ter se na ulice obmorskega mesteca prikrade burja, pripravili sobo dobrega počutja. V njej boste našli infra savno za 3 osebe, katera blagodejno vpliva na vaše zdravje, masažno tuš kabino in dva ležalnika za sprostitev ob kromoterapiji in prijetni glasbi (radio in CD). Ionizator zraka bo s svojim delovanjem pripomogel k zmanjšanju praha, pršic ter očistil zrak neprijetnih primesi. Za ohranjanje kondicije so vam na voljo sobno kolo z merilcem srčnih impulzov, steper, uteži, blazina za jogo in drugo telovadbo.
Za goste apartamjev Mar, Tierra ter Estrella je ponudba wellnessa in minifitnessa vključena v ceno.

Apartma MAR
(2+1 osebi - 25 m2)
Klimatiziran (pozimi ogrevan) apartma. Spalnica z zakonsko posteljo, raztegljiv dvosed, ki po potrebi služi kot dodatno ležišče. Kompletno opremljena kuhinja (steklokeramična plošča s štirimi kuhališči), kopalnica z veliko tuš kabino (80 x 120), sušilcem za lase in WC-jem. Na voljo vam je tudi kabelska LCD TV ter neomejen dostop do brezžičnega interneta (imeti morate svoj prenosni računalnik).


Nepozaben dopust v biseru slovenske obale Piranu in Portorožu !

Apartmaji Bevk, Piran, Slovenija